Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Lobelia zaden

Lobelia Emperor William

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 7500
Latijnse naam Lobelia erinus compacta

Lobelia Emperor William is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lobelia Emperor William kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lobelia Emperor William kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lobelia Emperor William voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Helderblauw bloeiende en compact groeiende plant, met fris groen blad. De kleine, vrolijke bloempjes doen het goed in elke tuin, maar ook in balkonbakken en potten. Zaad is uiterst fijn, dus voorzichtig en dun zaaien in zaaibakken, die permanent licht vochtig moet worden gehouden. De plantjes worden in kleine bosjes verspeend in potten om na half mei buiten te worden uitgeplant.
Toon alle Lobelia zaden
Specificaties
sku SL5765
Levertijd 1D
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw  
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Kleur Blauw  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 7500
Latijnse naam Lobelia erinus compacta