Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Lobelia zaden

Lobelia Cascade Mixed

€2,49 (Incl BTW €0,21)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 7500
Latijnse naam Lobelia erinus pendula

Lobelia Cascade Mixed is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lobelia Cascade Mixed kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lobelia Cascade Mixed kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lobelia Cascade Mixed voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Rijkbloeiende en snel groeiende planten, met fris groen blad. De kleine, vrolijke bloempjes van het Cascade Mix doen het goed in balkonbakken, containers, hanging baskets" en potten. Zaad is uiterst fijn, dus voorzichtig en dun zaaien in zaaibakken, die permanent licht vochtig moet worden gehouden. De plantjes worden in kleine bosjes verspeend in potten om na half mei buiten te worden uitgeplant."
Toon alle Lobelia zaden
Specificaties
sku SL5775
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw  
Kleur Gemengd  
Aantal per verpakking 7500
Latijnse naam Lobelia erinus pendula