Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Linum

Vlas Bright Eyes (Linum)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 120
Latijnse naam Linum grandiflorum
Een bijzonder opvallend soort vlas: ivoorwit met kastanjebruin midden die op ogen lijken. Een wel zeer aparte kleurencombinatie en ook nog eens heel gemakkelijk op te kweken. Zaai deze eenjarige direkt in de volle grond. Vraagt een goed bewerkte, iets vochtige grond. Geschikt voor perken, borders, rotstuinen en groepen. Een zeer vrolijke verschijning. Grootbloemig.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Vlas Bright Eyes (Linum) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vlas Bright Eyes (Linum) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vlas Bright Eyes (Linum) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vlas Bright Eyes (Linum) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Linum
Specificaties
sku SL5755
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Bloemen
Plantmaand april   mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt zaden   Zomerbloeiers  
Kleur Wit  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 120
Latijnse naam Linum grandiflorum