Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Linum

Vlas Blauw (Linum)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 325
Latijnse naam Linum perenne

Vlas Blauw (Linum) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vlas Blauw (Linum) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vlas Blauw (Linum) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vlas Blauw (Linum) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Mooie plant met wolken van vrolijk gekleurde, schotelvormige bloemen. De meerjarig plant heeft een goed geproportioneerde, struikachtige groei en een rechtopgaand en krachtig gewas. Slanke stengels met grasachtige blad en gedurende de zomer bloeistengels met lichtblauwe bloemen. Geschikt voor perken, borders en groepen.
Toon alle Linum
Specificaties
sku SL5760
Levertijd 1D
Produkt zaden Zomerbloeiers
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Kleur Blauw  
Plantmaand april   mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Aantal per verpakking 325
Latijnse naam Linum perenne