Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Liatris

Lampepoetser Prachtkaars - Liatris

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Liatris spicata
Lampepoetser Prachtkaars - Liatris. Een populaire zomerbloeier voor gebruik in boeketten. Het is een mooie stevige vaste plant. De kleine bloemhoofdjes bestaan uit 10 tot 18 bloempjes en vormen samen een aar. Het bijzondere is dat de bovenste bloemen van de aar het eerst open gaan. De kleur is zachtpaars. Geschikt voor borders, als achtergrondbeplanting, en als snijbloem. Bloeit in het 2e jaar.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lampepoetser Prachtkaars - Liatris is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lampepoetser Prachtkaars - Liatris kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lampepoetser Prachtkaars - Liatris kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lampepoetser Prachtkaars - Liatris voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Liatris
Specificaties
sku SL5740
Levertijd 1D
Kleur Paars  
Plantmaand mei   juni   juli  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planthoogte
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Liatris spicata