Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Antirrhinum

Leeuwenbek Tip Top Mix, hoog gemengd

€1,49 (Incl BTW €0,12)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1900
Latijnse naam Antirrhinum majus maximum

Leeuwenbek Tip Top Mix, hoog gemengd is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Leeuwenbek Tip Top Mix, hoog gemengd kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Leeuwenbek Tip Top Mix, hoog gemengd kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Leeuwenbek Tip Top Mix, hoog gemengd voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Vanaf de basis vertakkende snijleeuwenbekken, die het geweldig goed doen als achtergrond in een border. De stelen zijn stevig, dus een prima snijbloem. Tip Top biedt een geweldige keuze aan kleuren van robijnrood, scharlakenrood, helder roze, appelbloesem, kanariegeel tot zuiver wit. Dun zaaien onder glas, zaad niet bedekken, licht aandrukken en met lauw water vochtig houden.
Toon alle Antirrhinum
Specificaties
sku SL5105
Levertijd 1D
Standplaats volle zon  
Kleur Gemengd  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand april   mei  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 1900
Latijnse naam Antirrhinum majus maximum