Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Antirrhinum

Leeuwenbek Emerald Isles Mix, laag

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 2200
Latijnse naam Antirrhinum majus pumilum

Leeuwenbek Emerald Isles Mix, laag is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Leeuwenbek Emerald Isles Mix, laag kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Leeuwenbek Emerald Isles Mix, laag kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Leeuwenbek Emerald Isles Mix, laag voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een laag leeuwenbekje, waarvan de planten als kleine briljante kleureilandjes, een oogstrelend tapijt vormen. Emerald Isles bloeit rijk, maar ook langdurig en voelt zich prima thuis in potten, containers, bloembakken, maar natuurlijk ook in de border en de rotstuin. Dun zaaien onder glas, zaad niet bedekken, licht aandrukken en met lauw water vochtig houden.
Toon alle Antirrhinum
Specificaties
sku SL5090
Levertijd 1D
Standplaats volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand onder Glas Februari Maart April
Plantmaand april   mei  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Gemengd  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 2200
Latijnse naam Antirrhinum majus pumilum