Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kniphofia

Fakkellelie Rood en Geel (Vuurpijl)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Kniphofia uvaria
Een hoge vaste plant, ouder van talloze hybriden, heeft dikke bladeren met diepe lengtegroeven. Draagt dikke aren met buisvormige scharlakenrode bloemen die naar oranje-geel verbloeien. Heel mooi in groepen, maar ook als solitaire plant de moeite waard. Zaaien in de volle grond op een zaaibedje, na voldoende groei verspenen en uitplanten. Ze bloeien het volgende jaar.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Fakkellelie Rood en Geel (Vuurpijl) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fakkellelie Rood en Geel (Vuurpijl) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fakkellelie Rood en Geel (Vuurpijl) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fakkellelie Rood en Geel (Vuurpijl) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Kniphofia
Specificaties
sku SL5805
Levertijd 1D
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Geel   Oranje   Rood  
Standplaats volle zon  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Planthoogte
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand mei   juni   juli  
Planttype Kniphofia
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Kniphofia uvaria