Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Ipomoea zaden

Klimmende Winde Flying Saucer (Ipomoea)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Ipomoea tricolor
Fantastisch grote bloemen in de kleuren witblauw en blauwwit gestreept. In de tuin tegen een klimsteun in de vollegrond planten of in grote bloem- en balkonbakken. De vele bloemen verschijnen dagelijks, meestal in de nacht, en verwelken weer in de middag. Voorzaaien onder glas en later verplanten is ook goed mogelijk.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Klimmende Winde Flying Saucer (Ipomoea) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klimmende Winde Flying Saucer (Ipomoea) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klimmende Winde Flying Saucer (Ipomoea) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klimmende Winde Flying Saucer (Ipomoea) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Ipomoea zaden
Specificaties
sku SL5630
Levertijd 1D
Kleur Blauw   Wit  
Planthoogte
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt zaden   Klimplant   Zomerbloeiers  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand mei   juni  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Ipomoea tricolor