Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klaproos zaden

Slaapmutsje Mission Bells mix, half dubbelbloemig

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 450
Latijnse naam Eschscholzia californica
De geslachtsnaam is afkomstig van de Duitse arts Dr. J.F. von Eschscholz. De soortnaam 'californica' slaat op het oorspronkelijk verspreidingsgebied van het plantje. Mission Bells is een variëteit met enkele en (half)dubbele bloemen in gemengde kleuren. Zaaien in de volle grond. Verspenen of verplanten gaat niet i.v.m. de penwortels. Zeer bruikbaar voor randen, perken, borders en bloembakken.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Slaapmutsje Mission Bells mix, half dubbelbloemig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Slaapmutsje Mission Bells mix, half dubbelbloemig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Slaapmutsje Mission Bells mix, half dubbelbloemig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Slaapmutsje Mission Bells mix, half dubbelbloemig voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Klaproos zaden
Specificaties
sku SL5460
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Kleur Gemengd  
Standplaats volle zon  
Plantmaand april   mei  
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Bloemen
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 450
Latijnse naam Eschscholzia californica