Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klaproos zaden

Slaapmutsje Garden mix, enkelbloemig

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 650
Latijnse naam Eschscholzia californica

Slaapmutsje Garden mix, enkelbloemig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Slaapmutsje Garden mix, enkelbloemig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Slaapmutsje Garden mix, enkelbloemig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Slaapmutsje Garden mix, enkelbloemig voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De geslachtsnaam is afkomstig van de Duitse arts Dr. J.F. von Eschscholz. De soortnaam 'californica' slaat op het oorspronkelijk verspreidingsgebied van het plantje. Het enkelbloemig mengsel is rijk aan kleurschakering. Zaaien in de volle grond. Verspenen of verplanten gaat niet i.v.m. de penwortels. Zeer bruikbaar voor randen, perken, borders en bloembakken.
Toon alle Klaproos zaden
Specificaties
sku SL5465
Levertijd 1D
Kleur Geel   Gemengd   Roze   Wit  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planttype Bloemen Papaver-Klaproos
Plantmaand april   mei  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 650
Latijnse naam Eschscholzia californica