Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klaproos zaden

Ijslandse Papaver Excelsior - Poppy Flowers

€1,79 (Incl BTW €0,15)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 3500
Latijnse naam Papaver nudicale

Ijslandse Papaver Excelsior - Poppy Flowers is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ijslandse Papaver Excelsior - Poppy Flowers kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ijslandse Papaver Excelsior - Poppy Flowers kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ijslandse Papaver Excelsior - Poppy Flowers voor slechts € 1,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Vroege uitzaai (éénjarig): februari-maart op zaaibed onder glas. Uitplanten in april-mei. Late uitzaai (tweejarig): Half juli-augustus op een zaaibed en in de herfst uitplanten.
Toon alle Klaproos zaden
Specificaties
sku XX-080858
Levertijd 1D
Standplaats volle zon  
Plantmaand februari   maart   juli   augustus   september  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Produkt zaden Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Rood   Wit  
Aantal per verpakking 3500
Latijnse naam Papaver nudicale