Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klaproos zaden

Klaproos Gemengd - Poppy Flowers

€1,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 9000
Latijnse naam Papaver rhoeas

Klaproos Gemengd - Poppy Flowers is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klaproos Gemengd - Poppy Flowers kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klaproos Gemengd - Poppy Flowers kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klaproos Gemengd - Poppy Flowers voor slechts € 1,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Prachtig mengsel in zachte kleurnuances. De bloemen snijden als ze nog in de knop zijn. Vanaf eind maart tot eind mei buiten zaaien; breedwerpig of in regels en dan iets uitdunnen.
Toon alle Klaproos zaden
Specificaties
sku XX-080851
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei   juni  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planttype Bloemen Papaver-Klaproos
Planthoogte
Kleur Gemengd  
Bloeimaand juli   augustus  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 9000
Latijnse naam Papaver rhoeas