Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klaproos zaden

Papaver IJslandse, Artist's Glory

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 2000
Latijnse naam Papaver nudicaule
De IJslandse papavers worden als tweejarige geteeld. De bloei, in verrukkelijke pasteltinten, is hierdoor veel rijker. Wanneer na het zaaien de plantjes goed hanteerbaar zijn, uitplanten op de definitieve plaats van bestemming. De planten staan graag in niet al te felle zon en in normale tuingrond. Bloemen in knopstadium snijden indien gebruikt voor de vaas. Ook geschikt voor in potten en containers.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Papaver IJslandse, Artist's Glory is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Papaver IJslandse, Artist's Glory kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Papaver IJslandse, Artist's Glory kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Papaver IJslandse, Artist's Glory voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Klaproos zaden
Specificaties
sku SL5915
Levertijd 1D
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Mei Juni Juli
Plantmaand augustus   september  
Standplaats volle zon  
Planttype Bloemen
Kleur Gemengd  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 2000
Latijnse naam Papaver nudicaule