Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bladamarant

Bladamarant Garden Select

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 175
Latijnse naam Amaranthus gangeticus
Snelgroeiende eenjarige uit tropische gebieden, Afrika en Azië. Dit soort heeft aan de wieg gestaan van talloze cultivars, waaronder groente (Klaroen) en perkplanten met schitterend gekleurd blad. Garden Select heeft prachtig bronskleurig, goudgeel, oranje en rood getekend blad en behoudt tot ver in de herfst zijn kleur. Zaaien op warmte onder glas, verspenen en later uitplanten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Bladamarant Garden Select is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bladamarant Garden Select kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bladamarant Garden Select kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bladamarant Garden Select voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bladamarant
Specificaties
sku SL5075
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April
Plantmaand mei   juni  
Standplaats volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Geel   Oranje   Rood  
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 175
Latijnse naam Amaranthus gangeticus