Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Cleome

Kattensnor White Queen (Cleome)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Cleome spinosa

Kattensnor White Queen (Cleome) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kattensnor White Queen (Cleome) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kattensnor White Queen (Cleome) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kattensnor White Queen (Cleome) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Vroeg onder glas zaaien en zodra hanteerbaar, verspenen en oppotten. Na half mei op plaats van bestemming zetten. De stengels van de plant zijn zacht behaard en kleven een beetje. De bladstelen en de schutbladen zijn stekelig. Prachtige, bijzondere, hagelwitte bloemen met lange purperkleurige meeldraden als snorharen. Excellente bijen- en vlinderplant.
Toon alle Cleome
Specificaties
sku SL5330
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand mei   juni  
Standplaats volle zon  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planttype Bloemen
Planthoogte
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Cleome spinosa