Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Cleome

Kattensnor Rose Beauty (Cleome)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Cleome spinosa

Kattensnor Rose Beauty (Cleome) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kattensnor Rose Beauty (Cleome) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kattensnor Rose Beauty (Cleome) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kattensnor Rose Beauty (Cleome) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Vroeg onder glas zaaien en zodra hanteerbaar, verspenen en oppotten. Na half mei op plaats van bestemming zetten. De stengels van de plant zijn zacht behaard en kleven een beetje. De bladstelen en de schutbladen zijn stekelig. Prachtige, bijzondere, donkerroze bloemen, die naar bleekroze verkleuren met lange purperkleurige meeldraden als snorharen. Excellente bijen- en vlinderplant.
Toon alle Cleome
Specificaties
sku SL5325
Levertijd 1D
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand onder Glas Maart April Juli Augustus September
Plantmaand mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Bloemen
Planthoogte
Kleur Roze  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Cleome spinosa