Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Cleome

Kattensnor Colour Fountain mix (Cleome)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Cleome spinosa
Een eenjarige die van warmte en vocht houdt en die uitgroeit tot een mooie krachtige plant met gestekelde bladstelen en sterk vertakkende, licht kleverige stengels. Een heerlijke mix van verrassende kleuren. Vroeg onder glas zaaien en zodra hanteerbaar, verspenen en oppotten. Na half mei op plaats van bestemming zetten. Excellente bijen- en vlinderplant.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Kattensnor Colour Fountain mix (Cleome) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kattensnor Colour Fountain mix (Cleome) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kattensnor Colour Fountain mix (Cleome) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kattensnor Colour Fountain mix (Cleome) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Cleome
Specificaties
sku SL5335
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planthoogte
Kleur Gemengd  
Standplaats volle zon  
Planttype Bloemen
Plantmaand mei   juni  
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Cleome spinosa