Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Nigella zaden

Juffertje in 't groen Miss Jekyll Blue

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 370
Latijnse naam Nigella damascena
Mooi in z'n eenvoud, ook voor kinderen een leuk en gemakkelijk zaaisoortje. Succes verzekerd met z'n prachtige lichtblauwe bloemen en fijne decoratieve blad. Bloeit gedurende een vrij lange periode in de zomer. Een leuke snijbloem en als de zaaddozen rijp zijn, ideaal om te drogen. Zaaien direct op plaats van bestemming. Voorzaaien onder glas kan, maar dan worden de plantjes snel lang.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Juffertje in 't groen Miss Jekyll Blue is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Juffertje in 't groen Miss Jekyll Blue kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Juffertje in 't groen Miss Jekyll Blue kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Juffertje in 't groen Miss Jekyll Blue voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Nigella zaden
Specificaties
sku SL5885
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Produkt zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle zon  
Plantmaand mei   juni  
Planttype Bloemen
Kleur Blauw  
Aantal per verpakking 370
Latijnse naam Nigella damascena