Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Celosia

Hanenkam Triangle Mix

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 120
Latijnse naam Celosia argentea cristata
Een leuk soort om zelf op te kweken. Zaai op kamertemperatuur, de zaden niet bedekken. Verspenen en voor uitplanten even laten afharden. Uitplanten op zonnige plek en matig water geven. Deze hanenkam is een uitermate goede snij- en droogbloem (onderste boven hangen op een droge schaduwplek). Triangle heeft bizarre, gegolfde kuiven en vergroeide bloemstelen met een warme rijkdom aan kleuren.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Hanenkam Triangle Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hanenkam Triangle Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hanenkam Triangle Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hanenkam Triangle Mix voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Celosia
Specificaties
sku SL5255
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   juni   juli  
Planthoogte
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Kleur Gemengd  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Maart April
Standplaats volle zon  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 120
Latijnse naam Celosia argentea cristata