Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Calendula

Goudsbloem Orange Gitana - Calendula

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Calendula officinalis

Goudsbloem Orange Gitana - Calendula is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Goudsbloem Orange Gitana - Calendula kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Goudsbloem Orange Gitana - Calendula kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Goudsbloem Orange Gitana - Calendula voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De indrukwekkende, helder oranje selectie binnen de bekende lage Gitana serie, waarvan de uitbundige bloei doorgaat tot ver in de herfst. Geschikt voor potten, randen, borders en perken. Fijngehakte bloemblaadjes hebben een zoete, scherpe smaak en kunnen goed in salades gebruikt worden. Uitgebloeide bloemen tijdig verwijderen voor een langere bloei. Ideaal soort voor de beginnende zaaier.
Toon alle Calendula
Specificaties
sku SL5220
Levertijd 1D
Planttype Bloemen
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand mei   juni  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Oranje  
Plantmaand onder Glas April Mei
Standplaats volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Calendula officinalis