Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Calendula

Goudsbloem Indian Prince, dubbelbloemig - Calendula

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Calendula officinalis

Goudsbloem Indian Prince, dubbelbloemig - Calendula is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Goudsbloem Indian Prince, dubbelbloemig - Calendula kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Goudsbloem Indian Prince, dubbelbloemig - Calendula kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Goudsbloem Indian Prince, dubbelbloemig - Calendula voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Schitterende, donker oranje bloemen met aan de achterkant van de bloemblaadjes een mahonierode tint. Als de wind met de bloemen speelt komt er een unieke kleurencombinatie tot stand. Prachtig op de vaas en denk eens aan een op de salade gestrooide bloemblaadjesconfetti. Lekker en gezond. Eenvoudig op te kweken, direct zaaien, uitdunnen en in bloei laten komen.
Toon alle Calendula
Specificaties
sku SL5225
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand mei   juni  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Plantmaand onder Glas April Mei
Kleur Oranje   Rood  
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Calendula officinalis