Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pelargonium zaden

Tuingeranium Summertime F1 - Pelargonium

€5,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Pelargonium peltatum

Tuingeranium Summertime F1 - Pelargonium is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tuingeranium Summertime F1 - Pelargonium kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tuingeranium Summertime F1 - Pelargonium kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tuingeranium Summertime F1 - Pelargonium voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tuingeranium Sumertime F1 - Pelargonium. De stengels zijn lang, onbehaard en fijner dan die van de Pelargonium x hortorum. De bladeren hebben een glad, glanzend oppervlak met een gave rand. De bloemen staan in schermen van 2 tot 9 bloempjes. Zaai de hanggeranium binnenshuis op warmte, verspeen de plantjes na opkomst in potten en laat ze afharden. Geschikt voor hanging baskets, potten en containers. Summertime breekt niet snel bij het verpotten. Sluis Garden zaden.
Toon alle Pelargonium zaden
Specificaties
sku SL5964
Levertijd 1D
Produkt zaden Bijen-Vlinders   (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Gemengd   Paars   Roze   Wit  
Plantmaand onder Glas Februari Maart April Mei
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand april   mei   juni  
Planttype Geranium
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Pelargonium peltatum