Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pelargonium zaden

Tuingeranium F2 Colour Show Mix

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 32
Latijnse naam Pelargonium x hortorum
Tuingeraniums zijn ontstaan uit kruisingen van de Zuid-Afrikaanse Pelargonium zonale. De bloemen zijn roze, rood, lila, wit, rood-wit, wit-rood, bordeaux, zalm en meerdere variaties. Geraniums, vroeger meestal in de vensterbank en tegenwoordig populair als fleurige potplanten in de tuin of op de veranda. Zaaien binnenshuis op warmte en na opkomst verspenen in potten en laten afharden. Geschikt voor groepsbeplanting, borders, perken, en bloempotten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tuingeranium F2 Colour Show Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tuingeranium F2 Colour Show Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tuingeranium F2 Colour Show Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tuingeranium F2 Colour Show Mix voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Pelargonium zaden
Specificaties
sku SL5950
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Februari Maart April Mei
Standplaats volle zon  
Kleur Gemengd  
Planttype Bloemen
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 32
Latijnse naam Pelargonium x hortorum