Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pelargonium zaden

Geranium Blauw (Beemdooievaarsbek)

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 17
Latijnse naam Geranium pratense

Geranium Blauw (Beemdooievaarsbek) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Geranium Blauw (Beemdooievaarsbek) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Geranium Blauw (Beemdooievaarsbek) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Geranium Blauw (Beemdooievaarsbek) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een heerlijke vaste plant, die de gehele zomer door blijft bloeien. De plant is drachtplant voor honingbijen, hommels en vlinders. De helder paarsblauwe bloemen staan vaak met 2 bijeen. Een zeer dankbare plant. Zaai onder glas of bij voorkeur buiten op zaaibed en zodra hanteerbaar verspenen in potjes en later verplanten. Geschikt voor groepsbeplanting, borders en perken.
Toon alle Pelargonium zaden
Specificaties
sku SL5966
Levertijd 1D
Kleur Blauw   Paars  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand onder Glas Februari Maart April Mei
Produkt zaden Bijen-Vlinders   (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Bloemen
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 17
Latijnse naam Geranium pratense