Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Edelweiss zaden

Alpen-Edelweiss

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 750
Latijnse naam Leontopodium alpinum
De bloemhoofden bestaan uit vrij onopvallende crème bloemen en min of meer wollig behaarde schutbladen. De enkele lancetvormige bladeren zijn eveneens met witte haren bedekt, die de planten tegen koude en ultraviolet licht beschermen. Zaaien in zaadbakje en het geheel een weekje in de vriezer zetten. Hierna 't zaad laten kiemen bij18-22ºC. Verder verspenen en zodra groot genoeg uitplanten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Alpen-Edelweiss is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Alpen-Edelweiss kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Alpen-Edelweiss kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Alpen-Edelweiss voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Edelweiss zaden
Specificaties
sku SL5735
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Maart April Mei Juni
Kleur Wit  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Bloemen
Standplaats half schaduw  
Aantal per verpakking 750
Latijnse naam Leontopodium alpinum