Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Cosmea zaden

Cosmos Rubenza Fleuroselect Novelty

€2,49 (Incl BTW €0,21)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 60
Latijnse naam Cosmea bipinnatus

Cosmos Rubenza Fleuroselect Novelty is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Cosmos Rubenza Fleuroselect Novelty kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Cosmos Rubenza Fleuroselect Novelty kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Cosmos Rubenza Fleuroselect Novelty voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Fleuroselect novelty! Rubenza is zeer speciaal met een fantastische nieuwe kleur. De bloemen openen in diep wijnrood en verbloeien naar oudroze. Mooie snijbloem. Vanaf april, als de omstandigheden dit toelaten, kan er al in de volle grond op plaats van bestemming worden gezaaid. Af en toe de uitgebloeide bloemen verwijderen, dan heeft u er t/m oktober plezier van. Mooi als achtergrondbeplanting.
Toon alle Cosmea zaden
Specificaties
sku SL5360
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Kleur Rood  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 60 cm en groter  
Standplaats volle zon  
Plantmaand mei   juni  
Aantal per verpakking 60
Latijnse naam Cosmea bipinnatus