Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Cephalophora aromatica

Cephalophora Pineapples, geurend

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 400
Latijnse naam Cephalophora aromatic

Cephalophora Pineapples, geurend is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Cephalophora Pineapples, geurend kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Cephalophora Pineapples, geurend kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Cephalophora Pineapples, geurend voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Zeer rijkbloeiende plant met aparte helder gele bloemknoppen. Als u de bladeren even beweegt, ruikt u een heerlijk zoete ananas/appel geur. Leuke kleine snijbloem. Voorzaaien op warmte, verspenen en uitplanten in uw border of bloembakken. Eenjarige plant, maar kan bij een zachte winter overblijven."
Toon alle Cephalophora aromatica
Specificaties
sku SL5286
Levertijd 1D
Produkt zaden Geurend  
Planttype Bloemen
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 400
Latijnse naam Cephalophora aromatic