Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenweide zaden

Mengsel Japans bloemengazon 1-jarig

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam inapplicable
Een rijkbloeiend, veelkleurig en niet al te hoog mengsel, dat bijen en vlinders aantrekt. Geschikt voor borders, perken. Doet het ook leuk in potten. De zaden vermengen met droog zand voor een gelijkmatige en dunne uitzaai. Na de uitzaai licht doorharken. Zorg dat alle plantjes de ruimte krijgen, óók de kleintjes. Uitgebloeide delen verwijderen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Mengsel Japans bloemengazon 1-jarig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mengsel Japans bloemengazon 1-jarig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mengsel Japans bloemengazon 1-jarig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mengsel Japans bloemengazon 1-jarig voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bloemenweide zaden
Specificaties
sku SL6410
Levertijd 1D
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Rood   Roze   Wit  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Standplaats volle zon  
Plantmaand april   mei   juni  
Planttype Bloemen Bloemzaden
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam inapplicable