Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenweide zaden

Mengsel Bloemenweide 1-jarig

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam inapplicable
Voor de niet al te nette en niet al te strak ingerichte tuinen. Een zorgvuldig uitgebalanceerd mengsel, waarin vele bekende weidebloemen hun plaats innemen. Trekt bijen en vlinders aan. Bestaat uit voornamelijk eenjarige soorten, die zich echter vaak opnieuw uitzaaien. De zaden vermengen met droog zand voor een gelijkmatige en dunne uitzaai. Na de uitzaai licht doorharken. Zorg dat alle plantjes de ruimte krijgen, óók de kleintjes. Uitgebloeide delen verwijderen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Mengsel Bloemenweide 1-jarig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mengsel Bloemenweide 1-jarig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mengsel Bloemenweide 1-jarig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mengsel Bloemenweide 1-jarig voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bloemenweide zaden
Specificaties
sku SL6430
Levertijd 1D
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Gemengd  
Plantmaand april   mei   juni  
Standplaats volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam inapplicable