Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aster zaden
Uitverkocht

Aster Riviera Mix (Zomeraster)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Callistephus chinensis

Aster Riviera Mix (Zomeraster) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aster Riviera Mix (Zomeraster) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aster Riviera Mix (Zomeraster) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aster Riviera Mix (Zomeraster) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een stralenaster, die in tegenstelling tot Unicum/Nova, een vast hart heeft. De buisvormige sierlijke bloemen vragen om geplukt te worden. Uitbundige kleuren zoals scharlakenrood, steenrood, rozerood, zilver- en donkerblauw, knalgeel en wit. De groeiwijze is goed vertakkend. Voorzaaien onder glas of zaaien direct in de volle grond. Jaarlijks op een andere plaats zaaien of uitplanten.
Toon alle Aster zaden
Specificaties
sku SL5160
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Gemengd  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand onder Glas April Mei
Standplaats volle zon  
Planttype Bloemen
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand mei   juni  
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Callistephus chinensis