Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aster zaden

Aster overblijvende gemengd (Alpenaster)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 165
Latijnse naam Aster alpinus

Aster overblijvende gemengd (Alpenaster) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aster overblijvende gemengd (Alpenaster) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aster overblijvende gemengd (Alpenaster) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aster overblijvende gemengd (Alpenaster) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Polvormige plant uit de bergen van Europa die van eind voorjaar tot midden zomer mooie grote bloemen voortbrengt, met geel hart. Het mengsel bestaat over het algemeen uit blauwe tinten en wit. Een populaire, winterharde rotsplant. Zaaien op zaaibedje of zaaibakje, later verspenen en als redelijk stevge plant op plaats van bestemming uitplanten.
Toon alle Aster zaden
Specificaties
sku SL5135
Levertijd 1D
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planttype Bloemen
Kleur Blauw   Wit  
Standplaats volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand onder Glas Maart April
Aantal per verpakking 165
Latijnse naam Aster alpinus