Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aster zaden

Aster Nova mix (Zomeraster)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 225
Latijnse naam Callistephus chinensis
Een aanzienlijke verbetering van het bekende Unicumras. De grote bloemen zijn vanuit het hart bezet met buisvormige, gerolde bloemblaadjes, een 100% straalbloem-aster. Nova heeft een goed vertakkende groeiwijze en is een uitstekende border- en snijaster. Voorzaaien onder glas of zaaien direct in de volle grond. Jaarlijks op een andere plaats zaaien of uitplanten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aster Nova mix (Zomeraster) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aster Nova mix (Zomeraster) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aster Nova mix (Zomeraster) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aster Nova mix (Zomeraster) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Aster zaden
Specificaties
sku SL5165
Levertijd 1D
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Standplaats volle zon  
Plantmaand mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas April Mei
Kleur Gemengd  
Planttype Bloemen
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 225
Latijnse naam Callistephus chinensis