Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tagetes zaden

Afrikaan Petite Yellow - Tagetes

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 130
Latijnse naam Tagetes patula nana
Helder citroengeel, een kleur die in de border niet kan worden gemist. Een lage variëteit met dubbele bloemen. Uitstekend geschikt voor de lage border, randen, maar ook in potten, containers, kuipen en bakken. Regelmatig verwijderen van de uitgebloeide bloemen verlengt de bloeitijd. Afrikaantjes zijn goed bestand tegen droogte. Denk bij de jonge plantjes wel aan de slakken!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Afrikaan Petite Yellow - Tagetes is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Afrikaan Petite Yellow - Tagetes kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Afrikaan Petite Yellow - Tagetes kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Afrikaan Petite Yellow - Tagetes voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tagetes zaden
Specificaties
sku SL6210
Levertijd 1D
Kleur Geel  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand mei   juni  
Standplaats volle zon  
Plantmaand onder Glas April Mei
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 130
Latijnse naam Tagetes patula nana