Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tagetes zaden

Afrikaan Mr. Majestic - Tagetes

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 130
Latijnse naam Tagetes patula nana

Afrikaan Mr. Majestic - Tagetes is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Afrikaan Mr. Majestic - Tagetes kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Afrikaan Mr. Majestic - Tagetes kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Afrikaan Mr. Majestic - Tagetes voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Laag enkelbloemig afrikaantje, heel fraai. Is tamelijk nieuw op afrikaantjes gebied. Aparte, fel gestreepte bloemen d.m.v. een goudgele ondergrond met brede mahoniebruine strepen. Heeft hierdoor een grote aantrekkingskracht op vlinders. Uitstekend geschikt voor de lage border, randen, maar ook bijv. in potten. Regelmatig verwijderen van de uitgebloeide bloemen verlengt de bloeitijd. Afrikaantjes zijn goed bestand tegen droogte. Denk bij de jonge plantjes wel aan de slakken!
Toon alle Tagetes zaden
Specificaties
sku SL6175
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand mei   juni  
Kleur Bruinrood   Geel   Gemengd   Rood  
Planttype Bloemen
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers
Plantmaand onder Glas April Mei
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 130
Latijnse naam Tagetes patula nana