Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tagetes zaden

Afrikaan hoog Hawaii oranje - Tagetes

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 150
Latijnse naam Tagetes erecta

Afrikaan hoog Hawaii oranje - Tagetes is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Afrikaan hoog Hawaii oranje - Tagetes kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Afrikaan hoog Hawaii oranje - Tagetes kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Afrikaan hoog Hawaii oranje - Tagetes voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een bekende tuinplant met grote bolvormige bloemen en aromatisch, donkergroen blad. De intense oranje kleur van de dubbele bloemen doet het geweldig in borders en perken. Ze stellen weinig eisen aan de grond maar vragen wel een zonnige plaats. Een fijne snijbloem en regelmatig verwijderen van de uitgebloeide bloemen verlengt de bloeitijd. Denk bij de jonge plantjes wel aan de slakken!
Toon alle Tagetes zaden
Specificaties
sku SL6150
Levertijd 1D
Standplaats volle zon  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand onder Glas April Mei
Plantmaand mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Kleur Oranje  
Planttype Bloemen
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 150
Latijnse naam Tagetes erecta