Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tagetes zaden
-34%

Afrikaan Bonita mix - Tagetes

Nu met 34% korting

€1,49 €0,99

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 165
Latijnse naam Tagetes patula nana
Rijkbloeiende, dubbelbloemige soorten in de kleuren oranje, bruin, bruin met oranje, donkerbruin, geel, geel met bruin etc. Uitstekend geschikt voor de lage border, randen, maar ook in potten, containers, kuipen en bakken. Regelmatig verwijderen van de uitgebloeide bloemen verlengt de bloeitijd. Afrikaantjes zijn goed bestand tegen droogte. Denk bij de jonge plantjes wel aan de slakken!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Afrikaan Bonita mix - Tagetes is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Afrikaan Bonita mix - Tagetes kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Afrikaan Bonita mix - Tagetes kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Afrikaan Bonita mix - Tagetes voor slechts € 0,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tagetes zaden
Specificaties
sku SL6195
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas April Mei
Plantmaand mei   juni  
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers  
Planttype Bloemen
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Standplaats volle zon  
Kleur Oranje  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 165
Latijnse naam Tagetes patula nana