Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Pink Fantasy

€9,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
Tulpen Pink Fantasy zijn prachtige tulpen. De bloemkelken hebben een bijzonder vlam patroon in roze wit. Zeer elegant en bijzondere tulpenbollen om aan uw tuincollectie toe te voegen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Pink Fantasy is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Pink Fantasy kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Pink Fantasy kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Pink Fantasy voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 338-F-97304
Levertijd 2D
Kleur Gemengd   Roze   Wit  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand april   mei  
Planttype Tulpen
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Tulipa