Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulpen Spring Green

Nu met 20% korting

€9,99 €7,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa Viridiflora
Uitverkocht
Uniek en zeer mooi gekleurde tulpen, Tulp Spring Green - Tulipa Viridiflora bloeit in een prachtig tint wit, waarvan de buitenste bloembladen frisgroen gekleurd zijn. Deze tulp is een bijzondere aanwinst in uw lentetuin en ook een mooie snijbloem.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulpen Spring Green is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulpen Spring Green kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulpen Spring Green kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulpen Spring Green voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 339-F-97311
Levertijd 2D
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei  
Kleur Wit  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Tulpen
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa Viridiflora