Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulpen Roze & Paars Mix

€7,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa

Tulpen Roze & Paars Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulpen Roze & Paars Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulpen Roze & Paars Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulpen Roze & Paars Mix voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Triumph tulpen zijn zeer sterke, klassieke tulpen met prachtige grote kelkvormige bloemen. Deze roze en paars combinatie is speciaal op kleur samengesteld, een fantastische aanwinst in de voorjaarstuin.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 337-J-322490
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype Tulpen
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Gemengd   Paars   Roze  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei   juni  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa