Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Queen of Night - Tulp Enkel Laat Zwart

€7,99

Normale prijs: €9,99

Je bespaart 20%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa

Tulp Queen of Night - Tulp Enkel Laat Zwart is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Queen of Night - Tulp Enkel Laat Zwart kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Queen of Night - Tulp Enkel Laat Zwart kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Queen of Night - Tulp Enkel Laat Zwart voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Zwarte tulpen, er is geen tulp dat zo exotisch, bijzonder en historisch is. Tulp Enkel Laat Zwart is een laatbloeiende tulp met prachtig glanzende bijna zwarte bloemen. Te bijzonder om niet in de tuin te planten. En ideaal om de bloei in de tuin te verlengen.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 342-K-240715
Levertijd 2D
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Planttype Tulpen
Kleur Paars  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand april   mei  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa