Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Hemisphere

€7,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
Tulpen Hemisphere. Zo heten de gemarmerd roze en donkerrood gekleurde tulpen in dit prachtige bloembollenpakket. De namen spreken zeker tot de verbeelding. Dit pakket bevat een mooi en prachtig gekleurde bloembollencombinatie dat elkaar zeer mooi aanvult.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Hemisphere is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Hemisphere kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Hemisphere kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Hemisphere voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 340-F-97316
Levertijd 2D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Tulpen
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Kleur Gemengd   Rood   Roze   Wit  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Tulipa