Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Blue Parrot

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht

Papegaai, of Parrot, tulpen zijn echt eens iets anders dan de klassieke tulpen die wij kennen. Papegaai tulpen hebben prachtige geschulpte randen. De bloemblaadjes lijken op exotische veren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren. Tulp Blue Parrot heeft bijzondere koningsblauw gekleurde bloemen. Het is met recht een bijzondere sieraad voor de tuin.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Blue Parrot is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Blue Parrot kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Blue Parrot kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Blue Parrot voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 313-J-303560
Levertijd 2D
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Bloeimaand april   mei   juni  
Kleur Blauw   Paars  
Planttype Tulpen
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa