Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Negrita Dubbel

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht

Tulp Negrita Double is een prachtige en bijzondere dubbelbloemige tulp in een rijke paarse tint. Een echte blikvanger en omdat deze variëteit een laatbloeiende tulp is, is het een uitstekende bloembol om de bloeiperiode van uw tulpen in de tuin te verlengen. 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Negrita Dubbel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Negrita Dubbel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Negrita Dubbel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Negrita Dubbel voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 318-F-97002
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Planttype Tulpen
Bloeimaand april   mei  
Kleur Paars  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Tulipa