Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Angelique

€7,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa

Tulp Angelique is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Angelique kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Angelique kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Angelique voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Angelique is een populaire, zeer mooie en romantische tulp met volle zachtroze bloemen. Ze combineert prachtig met vele tuinplanten en is mooi om te verwerken in zelfgemaakte bloemboeketten. Angelique tulpen zijn halfhoge tulpen (± 40 cm) die bloeien in mei. Ze komen van origine uit Midden Azië. Het zijn stevige tulpen, dus goed bestand tegen weer en wind. Ze komt mooi tot haar recht aangeplant in grote groepen en hebben een lange bloeitijd. 

U plant ze in de periode van september t/m december ongeveer 10-15 cm diep en 5 cm uit elkaar. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze tulpen zijn geteelde bloembollen. Tips: Zijn prima als snijbloem te gebruiken. Ook geschikt om in bloembakken en terracotta potten te planten.

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 333-K-240703
Levertijd 2D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Planttype Tulpen
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand april   mei  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa