Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Yellow Pompenette

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht

Tulip Yellow Pompenette is een bijzondere en fantastisch dubbelbloemige tulp. De prachtige volle bloemen van Yellow Pompenette hebben een rijke, goudgele kleur. Een echte aanwinst in de tuin.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Yellow Pompenette is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Yellow Pompenette kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Yellow Pompenette kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Yellow Pompenette voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 315-F-97004
Levertijd 2D
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Tulpen
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Tulipa