Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp White Triumphator

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa

Tulp White Triumphator is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp White Triumphator kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp White Triumphator kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp White Triumphator voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tulipa White Triumphator is een zeer elegante lelie tulp. Deze schitterende bloembollen geven bloemen van het zuiverste wit in april en mei. Ideaal om de tuin mee op te lichten in het prille voorjaar. 
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 311-J-302880
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Tulpen
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Wit  
Bloeimaand april   mei  
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa