Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Vincent van Gogh

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa crispa
Uitverkocht
Tulp Vincent van Gogh is een schilderachtige, donkerpaars gefranjerde tulp. De Vincent van Gogh is niet alleen in de tuin een plaatje om te zien, maar ook prachtig om te plukken en binnen in een vaas op tafel te zetten. Deze opvallende tulp wordt circa 40 centimeter hoog en bloeit in april/mei op een mooi plekje in de halfschaduw tot volle zon.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Vincent van Gogh is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Vincent van Gogh kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Vincent van Gogh kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Vincent van Gogh voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 327-J-303280
Levertijd 2D
Bloeimaand april   mei  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Bruinrood   Paars  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype Tulpen
Planthoogte
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa crispa