Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Pulchella Persian Pearl

Nu met 17% korting

€5,99 €4,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
Tulipa Pulchella Persian Pearl is een mini botanische tulp en een van de kleinste tulpen die geteeld worden. Ze worden ongeveer 10 cm hoog. Ze hebben prachtige roodpaars gekleurde bloemen en in de zon openen deze stervormige bloemen zich en wordt het zonnig gele hart van de bloem zichtbaar. Het zijn ideale tulpen voor rotstuinen, potten en containers en bloemenborders, mits ze op een warm plekje worden geplaatst. U kunt de bloembollen jarenlang op dezelfde plek in de grond laten staan en ze zullen u elk jaar weer aangenaam verrassen met hun bijzondere kleurrijke bloemen!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Pulchella Persian Pearl is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Pulchella Persian Pearl kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Pulchella Persian Pearl kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Pulchella Persian Pearl voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 320-J-305140
Levertijd 2D
Kleur Geel   Paars   Rood  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei  
Planttype Tulpen Tulpen
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Tulipa