Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Crispion Sweet

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Tulipa

Tulp Crispion Sweet is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Crispion Sweet kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Crispion Sweet kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Crispion Sweet voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tulp Crispion Sweet is een werkelijk prachtige en exclusieve crispa tulp. Zijn prachtige roze kleur in combinatie met zijn gefranjerde rand maakt het een ware juweel voor in uw tuin! Net zoals Papegaaitulpen, hebben Crispa tulpen bijzondere satijnachtige bloemblaadjes met franje aan de uiteinden. Crispa tulpen komen van origine uit Midden Azië. De gefranjerde vorm is spontaan ontstaan in 1930. Met dit soort is men verder gaan kruisen, waardoor er nu meerdere kleuren gefranjerde tulpen leverbaar zijn. Het zijn laatbloeiende tulpen, ze bloeien in mei en worden ongeveer 35 cm hoog. U plant ze in de periode van september t/m december ca. 10 cm diep en 5 cm uit elkaar. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze bloembollen zijn zeer geschikt om in bloembakken en terracotta potten te planten en zijn uitstekende snijbloemen.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 324-J-313510
Levertijd 2D
Bloeimaand april   mei   juni  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Tulpen
Kleur Roze  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Tulipa